Back to All Events

Digital Creation: Photoshop Nybörjare


  • Aldor Kommunikation 8 Völundsgatan Stockholm, Stockholms län, 113 21 Sweden (map)

Lär dig experternas knep! Vi erbjuder skräddarsydda tvådagars helgkurser i Adobe Photoshop. Dessa kurser är helt unika i och med att de hålls av yrkesverksamma formgivare för max sex deltagare, vilket innebär att det här är så nära exklusiv privatundervisning man kan komma!

Målet med utbildningen är att få dig som nybörjare att känna dig bekväm med grundfunktionerna i mjukvaran och dess gränssnitt, såsom enklare bildretusch, lagerhantering, effekter, typografi och publicering av bilder.

Kursen lämpar sig för dig som i dag arbetar med digitala och sociala medier, men som känner att du inte behärskar programmet och inte riktigt kan få de resultat du önskar. Kursen fungerar också bra som en grundutbildning för dig som vill söka in till kreativa utbildningar på högskolenivå. Du är även mer än välkommen att applicera kursinnehållet på dina verkliga arbetsuppgifter, och kan på så sätt få experthjälp och nyttiga tips för skarpa projekt. Tanja Ylvenius och Peter Påhlman (certifierad Adobe Expert), som håller i kurserna, har lång erfarenhet av digitalt skapande i Adobes mjukvara. 

Vi bjuder på lunch och kaffe, och om ni saknar dator får ni även låna av oss. Tidigare vana av Mac-datorer och Adobe-paketet underlättar, men det är inget krav.

Exempel på kursinnehåll
Verktyg
Paletter
Menyer
Lagerhantering
Upplösning kontra storlek
Vektorgrafik kontra pixelgrafik
Filformat
Markeringar och vinjetteringar
Print/Webb
RGB/CMYK

Pris 6 900 kr

Later Event: September 17
Digital Creation: Photoshop Avancerad