Back to All Events

Digital Creation: InDesign Avancerad


  • Aldor Kommunikation 8 Völundsgatan Stockholm, Stockholms län, 113 21 Sweden (map)

Lär dig experternas knep! Vi erbjuderskräddarsydda tvådagars helgkurser i Adobe InDesign. Dessa kurser är helt unika i och med att de hålls av yrkesverksamma formgivare för max sex deltagare, vilket innebär att det här är så nära exklusiv privatundervisning man kan komma!

Målet med utbildningen är att få dig som behärskar grunderna i InDesign att utvecklas till expert genom att få inblick i hur programmet används på proffsnivå, samt få tips och råd om alla dolda funktioner, smarta genvägar och avancerade funktioner. Vi jobbar med programmets olika visningslägen, detaljtypografi, printinställningar samt avancerad layout för magasin, visitkort, affisch och bok.

Kursen lämpar sig för dig som i dag arbetar med grafisk formgivning eller marknadsföring och som vill känna dig till 100% förtrogen med programmet. Kursen fungerar också perfekt för dig som går på en kreativ högskoleutbildning men känner att du halkat efter i mjukvaran. Du är även mer än välkommen att applicera kursinnehållet på dina verkliga arbetsuppgifter, och kan på så sätt få experthjälp och nyttiga tips för skarpa projekt. Tanja Ylvenius och Peter Påhlman (certifierad Adobe Expert), som håller i kurserna, har lång erfarenhet av digitalt skapande i Adobes mjukvara.

Vi bjuder på lunch och kaffe, och om ni saknar dator får ni även låna av oss. Tidigare vana av Mac-datorer underlättar, men är inget krav, men för att tillgodogöra dig utbildningen på bästa sätt förväntas rekommenderar vi att du behärskar grunderna i Adobe InDesign, antingen jobbet eller en grundutbildning.

Varmt välkomna!

Pris 6 900 kr

Earlier Event: September 17
Digital Creation: Photoshop Avancerad